sfdss (1)

Nūhou

ʻO ka Bluetooth Hotkey Remote: He ʻoluʻolu kūpono no ka Mana Media Pono

热键banner

ʻO ka Bluetooth hotkey remote he mea maʻalahi a maʻalahi e hiki ai i nā mea hoʻohana ke hoʻomalu i kā lākou mau mea media me ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana Bluetooth.Hoʻolālā ʻia kēia mana mamao e hana me nā ʻano mea like ʻole, me nā kīwī, nā mea pāʻani Blu-ray, a me nā ʻoliʻoli pāʻani.

Hiki i ka Bluetooth hotkey mamao kahi hoʻolālā maʻalahi a maʻalahi ke lawe a hoʻohana.He mau pihi ko ka mana mamao, e like me ka play/pause, fast forward/rewind, a me ka mana leo, me ka microphone no ka leo.

ʻO kekahi o nā hiʻohiʻona koʻikoʻi o ka Bluetooth hotkey remote ʻo ia ka hoʻohālikelike ʻana me kahi ākea o nā mea hana.Hiki iā ia ke hoʻopili i kekahi mea hana Bluetooth, hiki i nā mea hoʻohana ke hoʻomalu i kā lākou media mai kā lākou mea koho.

Hoʻokomo pū ka Bluetooth hotkey mamao i kahi pākaukau rechargeable i kūkulu ʻia e hāʻawi ana i ʻeono mahina o ke ola pākaukau ma ka uku hoʻokahi.'O ia ho'i, 'a'ole e hopohopo nā mea ho'ohana e pili ana i ka ho'ololi 'ana i nā pila a i 'ole ka ho'opa'a mau 'ana i ka mana mamao.

ʻO kekahi hiʻohiʻona maikaʻi o ka Bluetooth hotkey remote ʻo ia ka hiki ke hāʻawi i nā hotkey maʻamau i nā hana i hoʻohana pinepine ʻia.Hiki i nā mea hoʻohana ke hāʻawi i nā kī wela i kā lākou mea pāʻani media punahele, nā pāʻani, a i ʻole nā ​​noi ʻē aʻe, e ʻae iā lākou e komo koke i kā lākou ʻike makemake.

I ka hopena, ʻo ka Bluetooth hotkey remote he mea maʻalahi a maʻalahi e hiki ai i nā mea hoʻohana ke hoʻomalu i kā lākou mau mea media me ka ʻenehana Bluetooth.Hoʻolālā ʻia ia e hana me kahi ākea o nā mea hana a me nā hiʻohiʻona i kūkulu ʻia i loko o ka pahu rechargeable a me nā kī wela hiki ke hoʻololi ʻia.Inā ʻoe e ʻimi nei i kahi mana mamao maʻalahi a maʻalahi hoʻi e hoʻohana a i ʻole kahi mea ʻoi aku ka holomua me nā kī wela hiki ke hoʻonohonoho ʻia, ʻo ka Bluetooth hotkey remote kahi koho maikaʻi loa no ka hoʻokele media pono.


Ka manawa hoʻouna: Dec-14-2023