sfdss (1)

Nūhou

E pili ana i kekahi mau mea koʻikoʻi o nā mana mamao TV maʻamau

ʻO kahi mana mamao TV maʻamau he mea hoʻokele mamao i hoʻolālā ʻia a hoʻolālā ʻia e hoʻohana i hoʻokahi a ʻoi aku paha nā kīwī a i ʻole nā ​​​​mea kani leo ʻē aʻe.Hāʻawi ia i kahi hopena kūpono e hoʻomalu i kāu TV a hiki ke hoʻokomo i nā hiʻohiʻona hou a i ʻole nā ​​​​hana e pili ana i kāu mau pono kikoʻī.

Eia kekahi mau hiʻohiʻona nui o nā mana mamao TV maʻamau:

1.Design: Hiki ke hoʻolālā ʻia nā mamao TV maʻamau e kūlike i kāu mau makemake pilikino a i ʻole nā ​​koi kikoʻī.Hiki iā lākou ke hana ʻia me nā ʻano like ʻole, ka nui, nā kala, a me nā mea e kūpono i ka makemake o kēlā me kēia kanaka a i hui pū ʻia me kāu mea hoʻonaninani home.

2.Programming: Hoʻolālā ʻia nā mamao maʻamau e hana me kāu ʻano kīwī kikoʻī a i ʻole nā ​​​​mea hana ʻē aʻe (e like me nā ʻōnaehana kani a i ʻole nā ​​​​mea pāʻani DVD).Hiki iā lākou ke hoʻonohonoho e hoʻomalu i nā hana like ʻole e like me ka mana on / off, ka mana leo, ka hoʻololi ʻana i ke kahawai, ke koho ʻana, a me nā mea hou aku.

3.Additional Features: Ma muli o ka paʻakikī o ka mamao, hiki iā ia ke hāʻawi i nā hiʻohiʻona hou aʻe ma mua o ka mana TV kumu.Hiki i kēia ke komo i nā pihi programmable no ke komo pono ʻana i nā kahawai punahele a i ʻole nā ​​lawelawe streaming, backlighting no ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana i ka pōʻeleʻele, hiki ke hoʻokele leo, a i ʻole ka hoʻohui ʻana me nā ʻōnaehana home akamai.

4.Universal Remotes: Ua hoʻolālā ʻia kekahi mau mamao maʻamau e like me nā remotes universal, ʻo ia hoʻi hiki iā lākou ke hoʻomalu i nā polokalamu he nui mai nā mana like ʻole.Hele pinepine kēia mau remotes me kahi waihona o nā code pre-programmed no nā mea like ʻole, a i ʻole hiki iā lākou ke hoʻohana i ka hiki ke aʻo e hopu i nā kauoha mai nā mamao mamao.

Nā Koho 5.DIY: Aia kekahi mau koho hana ponoʻī (DIY) i loaʻa no ka hana ʻana i nā mamao TV maʻamau.Hoʻopili kēia i ka hoʻohana ʻana i nā microcontrollers programmable a i ʻole platform e like me Arduino a i ʻole Raspberry Pi e kūkulu a papahana i kāu ʻōnaehana mamao mamao.

Ke noʻonoʻo nei i kahi kaohi mamao TV maʻamau, pono e hōʻoia i ka hoʻohālikelike ʻana me kāu TV a i ʻole nā ​​​​mea hana ʻē aʻe.E noʻonoʻo i nā kikoʻī o ka mana mamao a hōʻoia i ke kākoʻo ʻana i nā hana pono a loaʻa iā ia nā mana hoʻonohonoho pono.


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-22-2023