sfdss (1)

Nūhou

E pili ana i ka Piʻi ʻana o nā Smart TV i hoʻokō ʻia i ka leo

语音的2

I kēia mau makahiki i hala iho nei, ua lilo ka ʻenehana i hoʻohana ʻia i ka leo i mea kaulana, me nā mea like me Amazon's Alexa a me Google Assistant i lilo i mau inoa hale.ʻO kahi wahi kahi i hana nui ai kēia ʻenehana i ka honua o nā mamao TV akamai.

ʻO nā kaohi mamao kuʻuna kahiko ke ala hele no ka hoʻohana ʻana i nā kīwī, akā hiki ke paʻakikī a paʻakikī hoʻi e hoʻohana, ʻoi aku hoʻi no ka poʻe me nā pilikia o ka neʻe ʻana a i ʻole nā ​​​​hiʻona ʻike.ʻO nā mamao hoʻoheheʻe leo, ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe, hāʻawi i kahi ala ʻoi aku ka intuitive a hiki ke hoʻokele i kāu TV.

Me kahi mamao TV akamai i hiki ke hoʻohana i ka leo, hiki i nā mea hoʻohana ke ʻōlelo wale i kā lākou mau kauoha, e like me "e hoʻohuli i ka TV" a i ʻole "hoʻololi i ke kahawai 5," a na ka mamao e hoʻokō i ke kauoha.Hoʻopau kēia i ka pono e hoʻokele i nā menus a i ʻole kaomi i nā pihi he nui, e maʻalahi ai ka hoʻohana ʻana i nā mea a pau.

Ma waho aʻe o nā kauoha maʻamau, hiki i nā leo leo hoʻohana ke hana i nā hana paʻakikī, e like me ka ʻimi ʻana i nā hōʻike kikoʻī a i ʻole nā ​​kiʻiʻoniʻoni, hoʻonohonoho i nā mea hoʻomanaʻo, a me ka hoʻomalu ʻana i nā polokalamu home akamai ʻē aʻe.ʻO kēia pae o ka hoʻohui ʻana e hiki ai ke hana i kahi ʻike home akamai maoli.

ʻO kekahi o nā pōmaikaʻi koʻikoʻi o nā remotes TV akamai i hoʻohana ʻia i ka leo ʻo ko lākou hiki.No ka poʻe me nā pilikia o ka neʻe ʻana a i ʻole nā ​​hiʻohiʻona ʻike, hiki ke paʻakikī ka hoʻohana ʻana i kahi mamao kuʻuna.Me kahi mamao i hoʻohana ʻia i ka leo, akā naʻe, hiki i kekahi ke hoʻokele maʻalahi i kā lākou TV me ka ʻole o nā pihi kino a i ʻole nā ​​menus.

ʻO kahi pōmaikaʻi ʻē aʻe ka maʻalahi.Me kahi mamao i hoʻohana ʻia i ka leo, hiki iā ʻoe ke hoʻomalu i kāu TV mai kēlā ʻaoʻao o ka lumi a i ʻole mai kahi lumi ʻē aʻe o ka hale.Hoʻopau kēia i ka pono e ʻimi i kahi mamao nalowale a i ʻole e hakakā me nā kūlana ʻoluʻolu ʻoiai e hoʻāʻo ana e hana i ka TV.

Ma ke ʻano holoʻokoʻa, hōʻike ʻia nā mamao TV akamai i hiki ke hoʻohana i ka leo i kahi pae nui i mua i ka honua o ka ʻoliʻoli home.Hāʻawi lākou i kahi ala ʻoi aku ka intuitive a me ka hiki ke hoʻokele i kāu TV, ʻoiai e hāʻawi ana i kahi ʻano o nā hiʻohiʻona kūpono e maʻalahi ai ka leʻaleʻa i kāu mau punahele punahele a me nā kiʻiʻoniʻoni.Ke hoʻomau nei ka ulu ʻana o ka ʻenehana leo, ʻike paha mākou i nā hoʻohana hou aʻe no kēia ʻenehana i ka wā e hiki mai ana.


Ka manawa hoʻouna: Oct-06-2023